Az Unicial grafikai stúdió kreatív szolgáltatásai

Íme, azok a területek, ahol az ön elégedettségét is el szeretnénk érni:

Arculatt tervezés, kreatív grafikai, tipográfiai tervezés, kiadványszerkesztés:

Stratégiai partnerként együttműködve megtervezzük cégének, termékének arculatát, védjegyét, emblémáját, logotípiáját, betűtípusát, csomagolását, reklám- és sajtómegjelenését.
Újság-, magazin-, prospektus- és könyvtervezésben és illusztrálásban szerzett tapasztalatunk segíti az ön ötletét, termékét a nemzetközi piacokon is eladhatóvá tenni.

Webdesign, webprogramozás, weboldal

Élen járó, európai színvonalú programokat készítünk, amellyel magasabb szintre emeljük ügyfeleink üzletét. Új utakat keresünk és mutatunk az online kommunikációs piac fejlődésében.
Kreatív és hatékony online megoldásokkal segítjük ügyfeleink üzleti céljainak elérését az internetes és mobil technológiák szakértő alkalmazásával.
Statikus, dinamikus oldalakat is készítünk, animációkat, online áruházakat, adatbázisokat, személyre szabott programokat kicsiknek és nagyoknak.

Teljes körű nyomdai szolgáltatás

Már a tervezés során segítünk döntésében, hogy céljai elérésében melyik anyag- és kivitelezési eljárás a legoptimálisabb. Legyen az ofszet, szita, flexo technológia vagy digitális nyomás.
Professzionális szinten végezzük el a nyomdai előkészítést, levilágítást, domborozást, aranyozást, stancolást, ragasztást, fóliázást, perforálást, dobozkészítést - hogy valóban csak a képzelet szabjon határt.
Könyv, prospektus, újság, szórólap, meghívó, plakát, matrica, névjegykártya, céges levélpapír: kiadványainak sorsa a legjobb kezekben van, hiszen 10 év alatt hatalmas gyakorlatra tettünk szert, és széles körű kapcsolatot építettünk ki, így a legmegfelelőbb partner kiválasztásával Ön biztos lehet abban, hogy elképzeléseit a kivitelezés messzemenőkig támogatni fogja.

Telefon- és számítástechnikai rendszerek

Analóg, ISDN, IP alapú telefonrendszerek teljes körű kivitelezése
Korszerű, stukturált számítástechnikai kábelhálózatok teljes körű kivitelezése

Erről a szolgáltatásunkról bővebben a Referencia/Telefonrendszrek menüpont alatt olvashat.

Vélemény és referencia

Kérem, nézze meg a véleményoldalt is, hiszen mondhatunk mi bármit magunkról, a legjobb mégis azokat kérdezni, akiknek már dolgoztunk.
A referenciáink megtekintésével pedig egy kis ízelítőt kap színes világunkból és az alkotás öröméből.

 Tovább>>

 

 Arculat, logó

Weblap, portál, webáruház

Katalógusok, könyvek

Újságok, magazinok

Egyéb nyomdai munkák

Márkaépítés és marketing

Kommunikációs hálózatok
Ajánljon minket barátainak, ismerőseinek! >>>