A Házasság Hete rendezvénysorozat Érden

Kaptunk egy levelet a napokban. Az írójával egyeztetve teszem itt közzé. Magáért beszél. Jó volt együtt dolgozni.

 

Tisztelt Bicskei István Úr!

A február 11-e és 19-e között szervezett „Házasság hete 2012” Érd programsorozat befejeződött. Az elmúlt négy év tapasztalatira építetten a mostani alkalommal kapcsolatban kiemelt célként fogalmaztuk meg missziós munkánk erősítését, azt a célt, hogy a templomkapuit képletesen és valóságosan kitárva üzenetünk a lehető legtöbb emberhez eljusson.

 A szervezők — Érdi Evangélikus Egyházközség, Érdi Görögkatolikus Egyházközség, Érd-Parkvárosi Baptista Gyülekezet, Érd-Parkvárosi Református Egyházközség, Érd-Tusculánumi Római Katolikus Plébánia, Érdligeti Biblia-közösség Baptista Gyüleke-zet, Érdligeti Református Egyházközség — által a házassággal kapcsolatosan megfogalmazott alapgondolat ugyan nem változott, de tudtuk, hogy csak úgy szólíthatunk meg több embert, újabb rétegeket, ha az ő nyelvén szólunk hozzá, ha a szokványostól eltérő köntösben jelentetjük meg mondanivalónkat, ha minél több érzékszerv ható, hatékony marketing-eszköztárat vonultatunk fel.
A szavak mellett külön hangsúlyt fektettünk a programok képi megjelenítésére is.
Olyan vizuális megjelenítést szerettünk volna elérni, amely nyugalmat, harmóniát áraszt, mégis figyelemfelkeltő, olyan arculati elemeket, amelyek valamennyi kommunikációs csatornán jól megjeleníthetők.

Ebbeli szándékunk megvalósítása érdekében ahhoz a partnerünkhöz fordultunk, aki már korábban is segítette missziós munkánkat. Most sem csalódtunk. Az Unicial Grafikai Stúdió ismét kreatív, olykor menetközben is változó kéréseinkkel szemben toleráns, megbízható társnak bizonyult. A meghívó, prospektus, belépőjegy, plakát családot egységes, elegáns megjelenésű marketing-terméknek tartotta, s annak tartjuk mi szervezők is.

A házasság hete értékelése megtörtént, s az elért eredményekkel elégedettek vagyunk. A siker a közös munka koronája, amelyben szerves része volt István grafikusi (tervezői és nyomdai előkészítő) tevékenységének is.

Érd, 2012. március 2.

A szervező egyházak megbízásából:

Fórizs Gyula Zsolt
baptista lelkész

Megnézem a referencia oldalon >>

 Arculat, logó

Weblap, portál, webáruház

Katalógusok, könyvek

Újságok, magazinok

Egyéb nyomdai munkák

Márkaépítés és marketing

Kommunikációs hálózatok


Ezekről bővebben itt olvashat >>>


Cordate weblapja
Cordate - egy egész régió ismeri nevét a gazdaságfejlesztéshez kapcsolódóan...
Az unicial most is megbízható partnernek bizonyult.
 

Sorex weblapja átadás előtt áll
Náluk az autók vannak jó kezekben. Nálunk pedig az online kommunikációja...
 A képre kattintva megnézheti a többi tervet is.